Michael Herzfeld, Roman restaurant rhythms, filmed and produced by Michael Herzfeld, Berkeley Media, 2011, 25’; Anna Casella, Sapori & saperi: Cibi, ricette e culture del mondo, prefazione di Carlo Petrini, Firenze, Ed.it, 2012, pp. 233

  • Luisa Faldini Università di Genova, Italy
  • Alessandra Guigoni Università di Cagliari, Italy

Abstract

Book review of Michael Herzfeld, Roman restaurant rhythms, filmed and produced by Michael Herzfeld</em>, Berkeley Media, 2011, 25’; Anna Casella, Sapori & saperi. Cibi, ricette e culture del mondo, prefazione di Carlo Petrini, Firenze, Ed.it, 2012, pp. 233.
Published
2015-06-28
How to Cite
Faldini, L. and Guigoni, A. (2015) “Michael Herzfeld, <em>Roman restaurant rhythms, filmed and produced by Michael Herzfeld</em>, Berkeley Media, 2011, 25’; Anna Casella, <em>Sapori & saperi: Cibi, ricette e culture del mondo</em&gt;, prefazione di Carlo Petrini, Firenze, Ed.it, 2012, pp. 233”, Anuac, 1(2), pp. 148-149. doi: 10.7340/anuac2239-625X-52.
Section
Book reviews